replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年10月18日星期二

Corum Time Classics

Corum horloges, opgericht in 1955 in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland door horlogemakers Gaston Ries en Renee Bannwart staat bekend om zijn innovatieve design en een onberispelijke vakmanschap. Hoewel het merk is relatief jong, in vergelijking met merken met een langere levensduur te kijken, Corum is een van de meest gewaardeerde en gerespecteerde Zwitserse horlogemakers in de wereld van vandaag.
196.404.20-0001BN69 (G)
Corum Treapeze Horloge
Het merk onmiddellijk steeg naar roem en populariteit met de introductie van de $ 20 Coin in de vroege jaren 1960, die een echte $ 20 gouden munt vermeld op de wijzerplaat, ingekapseld in een 18K goud met een precisie Zwitserse makelij automatische beweging binnen. Nieuwere modellen van de Coin worden nog steeds geproduceerd, maar met zilveren dollar munt wijzerplaten samen met premie Zwitserse makelij automatische of kwarts bewegingen.
In de vroege jaren 1960, Corum werd de officiële horlogemaker van de Admiral's Cup International Annual Yachting Regatta, een band die nog steeds dag van vandaag voortduurt. Hoewel de originele Corum Admiral's Cup uurwerken met vierkante modellen door de jaren heen hebben getransformeerd tot geprofileerde gevallen afgerond met een 12-sided, twaalfhoekige bezels zijn gestalte en de kwaliteit van het uurwerk is hetzelfde gebleven.
Het merk innovatieve, cutting-edge design en overtreffende trap vakmanschap leiden ook factoren van zijn brede aantrekkingskracht. De automatische complicatie Bridge geïntroduceerd in 1980, met een lineaire stokbrood beweging wordt nog steeds vandaag de Bekijk meer Zwitserse Rolex en iwc gst / aquatimer replica

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge