replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年10月24日星期一

Packaging

Zoals is par voor de cursus bij elke aankoop van Timefactors, kwam de Precista CAF stevig verpakt in een stijve buitenste kartonnen doos met voldoende opvulling in om ervoor te zorgen dat het horloge de langste en meest brute ritten zou overleven; een goede zaak als ik zou verwachten verzamelaars uit de hele wereld de aankoop van deze editie. Deze zorg en aandacht voor de buitenste verpakking was een voorloper van de verpakking en de presentatie van het horloge zelf moet ik zeggen. Ik ben meestal niet een te veel hechten eventuele belang aan een horloge doos of zakje of wat dan ook, maar ik moet toegeven dat in het geval van de Precista CAF dan om een ​​of andere reden dacht ik dat het goed zou zijn voor een dergelijk stuk komen in iets dat misschien weerspiegelt de tijden van waaruit het horloge is neergedaald. Op erger, zou het goed zijn om een ​​houder dat ten minste kan worden gebruikt voor iets op een permanente basis (de twin horloge geval voorzien van de PRS-5 is een goed voorbeeld) hebben.
Het lijkt erop dat dit Precista de nodige aandacht werd gegeven als het ging om het horloge 'box'. Zo is bij het openen van de post buitenste ik werd gepresenteerd met wat kan alleen maar worden omschreven als een kleine kist! Sieren de top van deze:
Precista
Majetek Vojenske správy
Precista CAF PRS9
Klik Voor Lightbox
Bronvermelding: Carl Webster-Wichelroedelopen
Hoewel de naam van het merk is ongetwijfeld bekend, de woorden van onder degenen die werden gegraveerd op de zaak ruggen van de oorspronkelijke uitgegeven horloges en die (zoals eerder vermeld) te vertalen naar 'Bezit van Militaire Zaken. Het lettertype is geschikt utilitair en ook de laag gebruikt voor de bouw van deze meest ongewone omdoos. De zijwanden zijn eigenlijk een aantal 9mm dik met de bovenste en onderste lakens zijn 4mm zo. Een eenvoudige brassed vangst houdt de doos goed gesloten en het is echt voelt heel sterk. Ik heb het gevoel dat deze aanpak was een uitstekende en fitting één gezien de geschiedenis van het horloge en de tijden waarop het origineel is afgegeven; ja, deze kleine kist zal zeker geen prijzen voor schrijnwerk dapperheid te winnen, maar daarin ligt de 'schoonheid' - is het werk op een functionele manier met weinig aandacht voor de huidige voorliefde voor perfect gepolijste mooie houten horloge doos; geweldig! Als lichte terzijde, het wordt geopend vlakke aldus kan worden gebruikt voor een veelheid aan toepassingen - pennen, potloden, kompas of zelfs voor het horloge zelf!
Op het eerste de eerder beschreven mini kist dan zijn we gepresenteerd met een lederen etui (met het horloge), een grote blauwe poetsdoek, een Timefactors pen en een dikke springbar gereedschap te openen. In de eerste plaats om de accessoires - de springbar gereedschap lijkt van goede kwaliteit met verwijderbare tips te zijn; dubbele eindigde voor gebruik met een solide en geboorde nokken deze post is geëtst met de naam Timefactors dat is een mooi gebaar en ontkent enig gevoel van de post die wordt opgenomen als een bijzaak. In het geval van de Precista CAF dan is de tool, zal ik zeker blijken te zijn een zegen voor veel kopers als zonder twijfel ik zal ze willen om verschillende banden te proberen op het horloge. De pen is ook een mooi tintje en een praktisch punt - telefoonnummer Timefactors 'en het adres van de website aanwezig, juist zijn, en zal ervoor zorgen dat we ons bewust zijn over waar we onze aankoop gedaan! De blauwe microvezel poetsdoek is van gulle verhouding op bijna een voet plein en bij uitstek bruikbaar voor het geven van het horloge een snelle vegen voorbij. Nogmaals, de Timefactors logo aanwezig is, samen met merknamen die het bedrijf heeft gemaakt en nog steeds in gebruik.
Deze kleine extra's het verschil maken en al zijn gepersonaliseerd. Het moge duidelijk zijn, zorg en aandacht is besteed aan de presentatie tot nu toe mee schijnbaar dat Timefactors 'aanpak is een van elke aankoop die van belang zijn voor de klant - dus doe het goed en doe het goed. Niet alle mensen zijn horloge verzamelaars - de CAF kan de enige horloge ze kopen met de bedoeling van het dragen en het houden voor vele jaren, zodat de ervaring compleet zou moeten zijn. En compleet is met een uitgebreide, geïllustreerde instructie / informatiebrochure en een aparte garantiekaart (bedachtzaam gedateerd om rekening te houden met eventuele vertragingen van de post). Dus om de laatste en misschien belangrijkste element: het lederen etui met daarin de langverwachte nieuwe Precista.
bekijk meer horloge replica en replica rolex gmt

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge