replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年10月9日星期日

Een nieuwe bedwelmingsmethoden uurwerk voor Urwerk: De EMC, 's werelds eerste de eerste self-monitoring en de gebruiker instelbare mechanische polshorloge

Zoals in de titel, het horloge is de eerste mechanische polshorloge waarmee de gebruiker het horloge te regelen. De EMC wordt geleverd met een ingebouwde elektronische hartslagmeter evenals gebruiker regulering apparaat.

Linksboven is de snelheid variatie scherm sub-dial, gemeten van -20 tot 20 seconden. Rechts daarvan is de constante secondewijzer sub-dial, en daaronder de uren en minuten sub-dial. Linksonder is de gangreserve indicator sub-wijzerplaat.

Inmiddels is de grote kroon is aan de zuidkant van de horlogekast. Op de foto zou ook gemerkt dat de hendel aan de rechterkant van het horloge geval dat de bevoegdheden van het tarief meetmechanisme. Momenteel is in de "tuck-in" staan.
Het materiaal van de behuizing is roestvrijstalen frontplaat en een titanium back. Vanwege het grote oppervlak van staal dat de kans op krassen aanzienlijk.
Ten opzichte van de hedendaagse horloges, de afmeting van 43 mm breed en 51 mm lang is het een iets grotere gemiddeld. Als u een 42 mm breed duikhorloge kan dragen op je pols, moet dit horloge eventuele problemen voor u niet opleveren. bekijk meer Horloges en chopard las strada

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge