replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年10月11日星期二

De nieuwe Sailing Yachttimer Countdown Automatisch door Alpina lanceerde onlangs in BaselWorld2013

Een zeer mooie en kleurrijke wijzerplaat. Het heeft de look en feel van een echte krachtpatser. Nogal mannelijke met een mannelijke formaat 44 mm.

De Yachttimer is voorzien van een nieuwe kleurrijke wijzerplaat met een zwarte ondergrond, die zowel de vijf en 10 minuten countdown functie geeft door de roterende schijf die tijd countdowns 10-1, eindigend met de tl-START-indicator. Het wordt omlijst met de minuut schaal die gaat 60-0 en uiteindelijk, met de zwarte bezel, met de 360 ​​° kompas. Handen, cijfers en indexen zijn bedekt met witte SuperLuminova dat samen met een super-leesbare rode secondewijzer zorgt voor een uitstekende leesbaarheid.
Een robuuste, roestvrijstalen kast met een diameter van 44 mm heeft een interessante kussen vorm met een mooi opgenomen schroef-in de kroon. Het komt ofwel met een zwarte rubberen band of een stalen mesh armband. De zaak is bedekt met saffierglas aan beide kanten, wat betekent dat de zaak-back opent een uitzicht op een AL-880 zelfopwindende chronograaf mechanisme. Op basis van een Sellita SW5000 beweging, dit mechanisme met een zwarte PVD oscillerende gewicht zorgt voor 46 uur van power-reserve en klopt op de frequentie van 28.800 trillingen per uur.
De nieuwe Alpina Countdown Automatisch horloge heeft de schitterende water-weerstand van 300 meter (990 voet). bekijk meer Zwitserse Rolex en chopard copacabana

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge