replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年10月25日星期二

Packaging

De no-nonsense karakter van de PRS-10 komt tot uiting in de verpakking die bestaat uit de Precista 'tube', waarbinnen het horloge zit vastgebonden op een foam kussen. Meer schuim beschermt het horloge aan beide uiteinden, die is uitstekend voor korte of lange afstand transport. Zoals altijd het geval is bij elke horloge van Timefactors de buitenste verpakking is meer dan voldoende; weinig kans van dingen mis gaan op de weg.
Precista PRS10
Klik Voor Lightbox
Afbeelding afkomstig W Gammon
Samen met het horloge is natuurlijk de Timefactors doek, het bedrijfsleven en de garantie kaarten - naar behoren ingevuld met serienummers en de datum van aankoop. En dat is het. Zoals nu lijkt de norm met Precista zijn, is het horloge niet iets te 'verkopen up' nodig hebben; er is echt geen reden om iets dat niet een doel heeft opgenomen. Hoewel dit is geenszins een groot horloge, op het eerste gezicht dan het had meteen het gewenste effect - ik was onder de indruk en blij dat ik het had gekocht. De bovengenoemde is iets dat ik in verschillende recensies over Precista heb herhaald, maar ik denk dat het belangrijk is. Eerste indrukken van belang, in het bijzonder bij het kopen van een beeld op een website. Precista horloges zijn nooit nagelaten om indruk op mij bij het openen van de buis, doos, kast en ga zo maar door. Het PRS-10 is geen uitzondering.
Het was ook goed om het kristal beschermd door plastic en ook de achterkant van de behuizing te zien. Ongetwijfeld de horloges komen met een dergelijke op Timefactors van de fabrikant, maar toch is het een klein, maar belangrijk aandacht voor detail die het meest welkom.
Case en Crystal
De zaak stijl van de PRS-10 is natuurlijk van de 'klassieke' kwarts GS design. Meldplicht terug naar de invoering van het kwarts GSS van de vroege jaren 1980 is het van een ontwerp dat is naar mijn mening van veel grotere schoonheid (als dat het juiste woord) dan zijn directe voorganger, die een handmatige beweging wind gehuisvest en die kan worden gezien in de DEF STAN teke
bekijk meer replica horloges rolex en chopard happy spirit

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge