replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年11月16日星期三

Horloges Terra Cielo Mare, een merk te beleven

erra Cielo Mare een merk dat aandacht en interesse verdient, want het is altijd op de voorgrond geplaatst de klok als een reisgenoot en het leven.
Earth Sea Sky collectie is ontworpen met modellen voor functionele en esthetische redenen kunnen worden ingedeeld in deze drie gebieden, aangezien zij de militaire Corps hadden verdeeld.
Een ander kenmerk is de link van elk model aan historische feiten of Italiaanse karakters op aarde, in de hemel en de zee hebben bijgedragen in het maken van ons land.
Orologi Terra Cielo Mare
Het merk Terra Cielo Mare is uniek over elk van haar modellen met handgemaakte details en hoge kwaliteit, zijn een voorbeeld van de kronen kenmerken van de vaartuigen, de gebogen glas met lens effect, de Cloisonné verwerking en vele andere kleine maar niet te verwaarlozen detail.
De filosofie van het merk is dat het karakteriseren van elk horloge met kenmerkende elementen uit zowel de esthetische en historische. Het geeft bewijs dat de Mancino, met de drie Sorci Verdi verschijnen op de wijzerplaat, dankzij het geduldig werk Cloisonné, en insnijding van het vliegtuig Savoia Marchetti SM 79 op de rug, heeft een legendarische squadron dappere piloten nieuw leven ingeblazen.
Zonder te vergeten de eerste wacht de AirFirst55, een getrouwe reproductie van de eerste pilot-horloges, waarmee we wilden de gedurfde piloten van de jaren dertig te vieren.
Terra Cielo Mare is er in geslaagd een kleine, maar belangrijke onderneming of bij elkaar te brengen een pool van ambachtelijke bedrijven, die het mogelijk maken het exclusieve gebruik van de lens effect op de speciale gebogen ruiten laaide kronen en mooie houten dozen, re-editie van de historische jaren twintigers en dertigers, die onze modellen te begeleiden naar hun nieuwe avonturen.
Terra Cielo Mare wil synoniem met het herstel van de oude en traditionele technieken van de meester horlogemakers, geflankeerd door moderne en geavanceerde instrumenten te zijn. bekijk meer horloge replica en Breitling Aeromarine

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge