replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年11月11日星期五

Japan: Clocker van de Spelen Time Magazine, 16 oktober 1964

Het volgende artikel verscheen in Time Magazine, 16 oktober 1964 en geeft een interessant inzicht in Seiko productiecijfers in 1963:



"Naast de atleten, de meest essentiële ingrediënten aan de Olympische Spelen zijn de precisie uurwerken die nodig zijn om de klok van de wedstrijden, waarvan de resultaten soms afhangen van milliseconden van verschil. Vorige week, in de 18e Spelen in gang gezet in Tokio, de officiële uurwerken waren . niet de Europese voor het eerst in de Olympische geschiedenis ze waren Japans, en ze droeg één naam: Seiko, het merk teken van K. Hattori & Co., Ltd., de grootste horlogemaker Japan (1963 omzet: $ 98.000.000) .De switch logisch. dupliceren haar inspanningen in camera's en transistorradio's, Japan heeft stilletjes uitgegroeid tot een top producent van horloges, agressief concurreren over de hele wereld tegen de lange onbetwiste horlogemakers van Europa. Japanse horloge productie omhoog aangevinkt van 2.000.000 jaarlijks 11.700.000 in een decennium , behoort inmiddels de vierde achter bij die van Zwitserland, Rusland en de USSplit-Second Timing.

Hattori, in 1881 opgericht door een klok verkoper van die naam, begon als een importeur Shoestring buitenlandse uurwerken, later een pionier in eigen horloge Japanse industrie. Verwoest door een aardbeving in 1923, Hattori herbouwd, alleen om opnieuw te worden genivelleerd door Amerikaanse bommenwerpers. Dat ramp bleek een zegen zijn. In vanaf nul voor de derde keer, het bedrijf vrijwel gesloopt hand assemblage methoden, maakt vandaag de dag 75% van de horloges door machine. Als gevolg van de super-efficiëntie, Hattori stelt te hebben al vijf jaar de niet-communistische 's werelds grootste maker van juwelen-hefboom horloges. Vorig jaar bleek 5.900.000 horloges, 53% van de Japanse totaal, dit jaar verwacht dat de productie zal stijgen tot 7,000,000.In 1959, toen Tokio werd geselecteerd als de 1964 Olympische site, Hattori slim pakte een delegatie van technici om de 1960 Spelen bij te wonen in Rome, waar ze zorgvuldig bestudeerd timing problemen en technieken. Wanneer het Olympisch Organiserend Comité Tokyo gevraagd of er een Japans bedrijf in staat om de tijd klokken voor de 1964 Games, ter wille van de nationale eer, Hattori was klaar.

Vorige week, na een investering van $ 850.000 in het onderzoek, mannen Hattori's onthuld 1300 ingenieuze Olympische tijd apparaten. Ze varieerden van negen rassen van split-second stop horloge met een elektronische rechter van het zwemmen gebeurtenissen die: 1) klokken zwemmers tot 1 / 1000e van een seconde; 2) onthoudt individuele rondetijden van maximaal negen zwemmers tegelijk; en 3) drukt alle scores op een vel papier het moment dat de wedstrijd voorbij is, zodat het niet langer tijdrovende menselijke calculation.Pushing de undersell. Voor zijn diensten Hattori wordt alleen betaald in prestige. "Ik hoop dat een aantal van de buitenlandse bezoekers zullen we niet vergeten na de Olympische Spelen", zegt president van het bedrijf Shoji Hattori, 64, tweede zoon van de overleden oprichter.

Om hun geheugen op te frissen, zijn Hattori verkopers intensivering van hun export rijden, in het afgelopen jaar hebben de Zwitserse monopolie in Noorwegen, Denemarken en Zweden, waar Seiko nu met een snelheid van 9.000 per maand horloges te verkopen gebroken. Een ander doel is de Amerikaanse markt, die Hattori nu toe grotendeels heeft getikt door het leveren van bewegingen Benrus. Ondanks het verbieden van de VS tarieven, is Hattori het begin van een omzet in de VS campagne voor Seiko, detailhandel 17-juweel horloges voor $ 29,75, net iets meer dan de helft van de prijs van een Zwitserse equivalent. "

De volgende zijn eigentijds 1964 US advertenties:

(Bron: eBay)
bekijk meer Horloges en Breitling Cosmonaute

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge