replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年11月17日星期四

Sotirio Bulgari horloge, een limited edition van een grote traditie te vieren


Sotirio Bulgari Een Sotirio Bulgari, de diverse culturen, voor reizigers die de tijden, de ondernemer en all'esteta verwacht, Bulgari wijdt ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van een unieke horloge als dit lang verhaal om dat ook de naam, Sotirio Bulgari precies te nemen.
Hoewel we al gesproken over het afgelopen voorjaar, nu wil ik gaan op een horloge wordt gekenmerkt door klassieke lijnen geherinterpreteerd op een eigentijdse manier.
De hoogste uitdrukking van Bulgari formaliteiten, gewijd aan de man, en de bewegingen van hoge vakmanschap en wijzerplaten afgewerkt met specifieke behandelingen.
Evenals een eerbetoon aan de oprichter ook een grote traditie, van waaruit het in de vorm van een enkele borst design en innovatieve technische en esthetisch oogpunt.

De lussen zijn kenmerkende element, gekenmerkt door een neiging convergeren naar binnen en integrale naar beneden: de bijzonderheid is dat ze zeer goed bestand tegen de spanningen ondanks een minimale oppervlakte is bevestigd aan de mantel en een glanzend of gesatineerd .
Ook voor de extreme elegantie wijzerplaat, die de klassieke smaak bevat, herzien in een meer modern met grote Romeinse cijfers met de hand aangebracht, die dateert uit de traditie van de Bulgari stijl gaan, sterk de nadruk op over de achtergronden van de wijzerplaten afgewerkt met verschillende behandelingen.
Sotirio Bulgari heeft een gepersonaliseerde self-wikkeling productie verkeer van Bulgari, Calibre BVL 360, waarvan de assemblage gebeurt volledig met de hand en is verkrijgbaar in drie herdenkingsmunten edities van 125 stuks, gemaakt in roze goud, geel goud en wit goud , om de 125ste verjaardag van de lange geschiedenis van Bulgari vieren. bekijk meer Horloges en Breitling Cosmonaute

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge