replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年11月30日星期三

Horloges van Frédérique Constant voor Land en Alpina voor Sea


De Zwitserse horlogemerk Frederique Constant en haar dochteronderneming Alpina zijn erg druk geweest de laatste tijd de productie van nieuwe modellen van uurwerken.

Onder de nieuwe releases voor Frédérique Constant is de Manufacture Tourbillon Grote Feu met een met de hand geëmailleerde wijzerplaat. Het bedrijf zegt dat de echte emaille wijzerplaten zijn zeldzaam en alleen gemaakt door horloge fabrikanten met een rijke traditie.

Emailleren is een oude techniek waarbij fijngemalen gekleurd glas wordt aangebracht op een metalen plaat. De metalen plaat met het glaspoeder wordt vervolgens gebakken in een oven, heet genoeg om het glas te smelten. Dit emailleren proces levert een diepe, glanzend oppervlak.

Slechts enkele van de platen zal de 900-plus graden Celsius (1652 graden Fahrenheit) vuur in de oven te overleven en produceren van een vlakke ondergrond. De geringste onvolkomenheid in het gemengde poeder, zal de ondersteunende metalen plaat of een stof spikkel de wijzerplaat ruïneren en de emailleur heeft om helemaal opnieuw te beginnen.

Frédérique Constant ontwikkelde haar tourbillon voor het horloge in-house. Een silicium echappement wiel, dat lichter is, gebruikt geen smeermiddel en heeft betere wrijvingseigenschappen, dan vergelijkbare wielen. Het heeft een 48-uur gangreserve.

De 18k rose goud, ronde vorm, drie-delige case heeft een 42 mm diameter en een dikte van 11 mm. De band is gemaakt van alligator leer met waterbestendige voering met een extra vouwsluiting.

Ondertussen, Alpina, bekend als een vlieger horloge, is tot de zee blijven met de lancering van een nieuw Sailing Collection, in een partnerschap met de Italiaanse Extreme 40 catamaran team, Niceforyou .


Het benadrukken van haar sterke betrokkenheid bij de Extreme Sailing Series , een internationaal in-shore race-serie die 40 voet catamarans gebruikt, Alpina ontwikkelde de automatische Yacht Timer kaliber AL-880 in-house. Het kaliber is ingekapseld in een roestvrij stalen 30 ATM waterbestendig geval.

Alpina vindt zijn wortels aan de jaren 1930 als fabrikant van militaire horloges, in het bijzonder voor piloten. De vorm van deze nieuwe maritieme horloge lijkt Alpina geval ontwerpen uit het verleden. Het nieuwe model met varende countdown functie is naar keuze verkrijgbaar met een witte of een zwarte wijzerplaat. Naast de nieuwe Zeiltimer versie Alpina introduceert een goedkopere uitvoering is de Alpina Zeilen Automatisch met 3 handen en een datumvenster en even kast en wijzerplaat ontwerp. Alle Alpina Sailing uurwerken zijn beschikbaar in de rubberen band, metalen armband of metalen gaas armband, voor absoluut comfort en veiligheid in de meest extreme situaties.


Alpina Sailing uurwerken zal worden aangeboden in gelimiteerde oplage en worden geleverd in een speciale verpakking, naast een miniatuur reproductie van de Extreme 40 catamaran.
bekijk meer Rolex horloge en Bell & Ross 38mm Model

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge