replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年11月22日星期二

Richard Mille RM035 Rafael Nadal Americas - CA TZP

Richard Mille RM035 Rafael Nadal Europas RM035 CA TZP
Tennislegende Rafael Nadal samengewerkt met Richard Mille naar de Richard Mille RM035 Rafael Nadal Americas-een gelimiteerde oplage van de hand-wond RM035, die in première in 2011. Snel iconische ontwerpen, de RM035 vertegenwoordigde alles wat de luxe horloge wereld hield (of geliefde te haten, afhankelijk van of je een traditionalist of iemand die werd opgewekt door het enfant terrible van de uurwerken wereld) over Richard Mille. Unieke materialen, een krachtig ogende skeletonised beweging, een overdreven geval grootte. De RM035 Americas Limited Edition maakte een reeds grote horloge nog beter.
De Richard Mille RM035 Rafael Nadal Americas werd geproduceerd in 2015, in een oplage van slechts 50 luxe horloges en was alleen beschikbaar in Amerika. Het wordt aangedreven door een skeletonised RMUL1 kaliber, die wordt getest om Chronofiable normen, en slaat op 28.800 trillingen per uur. (Chronofiable is een specifiek, strenge test regime ontworpen om de prestaties van een luxe horloge onder extreme veroudering omstandigheden, waaronder het onderwerpen van de beweging om 20.000 verschillende schokken en grote variaties in temperatuur en vochtigheid bepalen).
De beweging heeft uren, minuten en seconden, en wordt ingesteld en wond met behulp van de zwaar beschermde fel-gele kroon. De kroonbeschermer deelt deze tint met het uur markers (rond en stokbrood), die worden behandeld met gele Superluminova. De gele leidt tot een duidelijke verbetering van de leesbaarheid van de oorspronkelijke RM 035, en voegt een vleugje drama naar het horloge. Het uur, minuut en tweede handen zijn getipt met rode Superluminova: andere leesbaarheid verbetering. De originele RM035 werd behandeld met groene Lume voor beide handen en uur markers: gezien de geringe omvang van de markers, het ontbreken van cijfers, en de zware skeletonisation van het horloge, het lezen van de tijd 's nachts was niet zo eenvoudig als het had kunnen zijn .
De Richard Mille RM035 Rafael Nadal Americas heeft een geval diameter van 49,9 mm. De case is gemaakt van zwart TZP keramische bezels en een NTPT koolstof band, gevormd uit honderden flinterdunne lagen van samengeperste koolstof. De achterkant van de behuizing en kristal zijn saffier glas. De rubberen band houdt de luxe horloge stevig op zijn plaats op de pols Rafa's, terwijl het geven van zijn onderarmen veel flex en spelen.
Het punt van dit luxe horloge is simpel: je kunt het dragen op een tennisbaan, in de hitte van een professionele wedstrijd, zonder te breken of negatieve gevolgen heeft voor uw spel. Te dien einde, de Richard Mille RM035 Rafael Nadal Americas is extreem licht en sterk. De gratis geveerde handwiel, een steunpilaar van Richard Mille luxe horloges, levert een grotere nauwkeurigheid ondanks de schokken ervaren tijdens een wedstrijd. tweeling vaten van de beweging ook de nauwkeurigheid te vergroten door het minimaliseren van druk op de bewegende elementen en de egalisatie van het koppel in de tijd.
Rafa Nadal's samenwerking met Richard Mille begon met de RM027-een luxe sporthorloge dat een tourbillon aanbevolen, en welke Rafa eigenlijk droeg gedurende vele tenniswedstrijden. Een groot deel van die, won hij. Richard Mille's mantra is altijd 'R & D in het veld', en met de RM027 de horlogemaker toegevoegd aan de lange lijst van indrukwekkende innovaties ontworpen in samenwerking met 's werelds grootste sportmensen.
De RM035 gebouwd op het succes van de RM027, ditching de tourbillon in het voordeel van een grotere nauwkeurigheid (en toevallig een sterk verminderd, maar nog steeds high-end, prijs). De Richard Mille RM035 Rafael Nadal Americas is de volgende logische stap in het creëren van luxe sport horloges kan je echt sporten terwijl het dragen: een viering van één van het merk langstlopende verenigingen, en een levendige update om een reeds bekende uurwerk.
U kunt bekijken onze laatste ongedragen Richard Mille luxe horloges , alsmede de nieuwste toevoegingen aan onze collectie van pre-owned luxe horloges op dit moment in voorraad hier. bekijk meer horloge replica en replica Piaget Dragon & Phoenix Collection

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge