audemars piguet replica Controle van de routine, met toonaangevende de speciale, Audemars Piguet in lange horloge-technologie en unieke verbeelding leidt vrouwen pols mode.
Audemars Piguet: het verfraaien van de kleurrijke oor van de kunst, en de ontwikkeling van de micro-beweging
Deco art stijl in de '20 s, stond bekend als de kleurrijke tijdperk. Tijdens deze periode, Audemars Piguet unieke beeldende kunst en de steen instelling technologie won de hoge lof van de sieraden verzamelaars; met het oog op de populaire trend van de dames meter kleiner tegelijk te voldoen, Audemars Piguet ontwikkeld micro-beweging, die een pols mode die vrouwen bewonderd werd.
Audemars Piguet 1940-1960s: Aandacht voor de intrinsieke esthetische trend
Tijdens de 1940-1960 - s, vrouwen in aanvulling op het nastreven van het uiterlijk design, begonnen om aandacht te besteden aan de intrinsieke mechanische technologie. Laat de grote depressie en de Tweede Wereldoorlog, de horloge-industrie was zeer grote impact, Audemars Piguet heeft altijd vastgehouden aan de mechanische ontwerp en fabricage, buck de trend, en lanceerde veel vrouwen urenteller aan alle regels te breken.
Audemars Piguet 1970-1980s: Een pionier ontwerp in de gediversifieerde tijdperk
In de jaren 1970 s, het was een van de meest representatieve periode van vrouw met meter experimenteel ontwerp en technologische innovatie. Kijk verschijning ook werden gediversifieerd: rond, kussen, vierkant, onregelmatige vorm en ovale ontwerp van de rijke en kleurrijk. Vrouwen urenteller begon ook versmolten in de mannelijke elementen, in 1976, Audemars Piguet lanceerde de eerste koninklijke eik dameshorloge, neemt het voortouw in het fuseren van de luxe sporthorloge elementen in de dames 'urenteller.
In de late jaren 1960 en tot 1970 s, Audemars Piguet replica begon de unieke elliptische vorm pols horloge voor vrouwen te verkennen. De horizontale of verticale elliptische pols vorm horloges, werden ingelegd met kleurrijke edelstenen en de productie was zeldzaam en kostbaar was. In vergelijking met vrouwen meter tientallen jaren voordat de urenteller steen grootte is groter, modellering is ook actiever en vet.