replica hublot watches De tijd kan altijd verdwenen, het verstrijken van de tijd, kan echter worden gehouden door jezelf. De heer Buttet die vaak te laat om de Time wandeling laat volgens zijn weg, de moeite om de sleutel tot de Key of Time serie polshorloge, die een opvallende tijd presentatie heeft te ontwerpen, te laten drager kan op basis van zijn voorkeuren te versnellen of vertragen viermaal de tijd.
"Bijvoorbeeld, als je samen met kinderen of mooie vrouwen kunt u het afremmen van de tijd. Als je bij je moeder-in-law kunt u snel tijd aan te passen." De heer Bout zei gekscherend.
De derde horloge van deze serie MP - 12 Key of Time Skeleton werd debuteerde op de Basel en uurwerken vertonen dit jaar. Twee landmark gen werden gefuseerd in dit horloge: "all black" concept en de "vliegende" structuur, met een holle out HUB 9012 beweging, zwarte PVD gecoate titanium horlogekast heeft twee kronen: de eerste bevindt zich op 3 uur 'positie, die is gebruikt voor handmatige keten set-up tijd; De tweede is in de negen uur 'positie, en u kunt de weergave snelheid van de tijd te kiezen. Uren, minuten, respectievelijk, zijn show op de twee coaxiale schijven, dat is duidelijk en gemakkelijk te lezen. Versnelling of vertraging patroon zijn verschenen in twee rode glijbaan monitor. Om 6 uur 'positie. de riem zijkant door het cirkelvormige oppervlak kan voorzichtig waarderen de tourbillon verticaal. De tourbillon loopt een ronde per minuut, en in het tweede niveau instrueert de tweede hand. Gangreserve van de Hublot swiss replica is ongeveer 120 uur, en de monitor is om acht uur 'positie. En het horloge band van dit horloge is gemaakt van rubber materiaal, en het zet aan de grens stukken van slechts 20. Dit Hublot MP-12 Key of Time Skeleton horloge maakt de tijd gezet in de persoonlijke gevoelens, die de kostbare tijd kan verhogen verblijf met de geliefde families.