replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年12月2日星期五

Baselworld 2016: Voorbeschouwing dag 0

Baselworld is de mooiste tijd van het jaar, letterlijk. Nou, het moet echt zijn, want er is geen grotere viering van tijdwaarneming (en sieraden ook, die mensen vaak vergeten) in de wereld (sorry SIHH). Tot nu toe is er weinig nieuws, maar dat zal snel veranderen. Rolex doet nooit preBasel releases en Patek Philippe heeft dit jaar besloten om tegen de praktijk. Aan de sieraden kant, de foto's zijn veel meer vertellen dan woorden en er zijn geen gewoon nog niet. Hier is wat we tot nu toe weten.
watch De Breguet Classique Phase de Lune Dame 9088 ladies '
watch De Breguet Classique Phase de Lune Dame 9088 ladies '
Genève gevestigde horlogemaker Patek Philippe zegt dat er geen sprake zal zijn van een nieuwe Nautilus op de beurs. Ja, dit is een belangrijke verjaardag, maar Patek heeft andere zaken om zich te vestigen op de eerste plaats, blijkbaar. Dan weer, dat het nieuws is niet officieel, alleen de industrie roddels. Rolex daarentegen toont een nieuw Cosmograph Daytona met een keramische bezel en nieuwe wijzerplaten. Dat klinkt misschien niet als veel, maar kleine veranderingen zoals deze vloedgolven kunnen veroorzaken.
Zodra we zien wat er op de eerste hand - we zijn hier zoals gebruikelijk, dit keer met onze collega's van World of Watches, L'Officiel Singapore en Maleisië en Heren Folio Singapore en Maleisië - u zult de eerste te horen van. Hier, als het gebeurt, is 141.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte, met 1.500 exposanten uit 40 landen pronken met hun waren van 17-24 maart.
De J12 Mirror van Chanel
De J12 Mirror van Chanel
Voor nu, brengen wij u wat nieuws dat we hebben, van een paar belangrijke spelers die hebben geprobeerd een aantal pre-Baselworld liefde. Hamilton en Chanel zijn plagen speciale wijzerplaten - 3D op Hamilton en spiegel bij Chanel - terwijl Breguet is het aanbieden van een dames model in de Classique serie, met een nieuwe maanstand indicator. Persoonlijk, zijn wij op zoek naar wat nieuwe wonderen Breguet en Omega-up zal hebben gevoerd voor ons. Deze grote jongens spelen meestal de high tech-kaart en de standaard van uitmuntendheid in chronometrie hoog vliegen. Ulysse Nardin is een ander dat levert altijd op het verleggen van de grenzen van de mechanische tijdwaarneming. Natuurlijk, we moeten absoluut brengen u al het nieuws dat is fit om te rapporteren van Rolex en Patek Philippe ...
Jazzmaster Open Heart Lady van Hamilton
Jazzmaster Open Heart Lady van Hamilton
bekijk meer replica rolex en Rolex Yachtmaster

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge