replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年12月8日星期四

Victorinox Swiss Army INOX professionele duiker

Door TLex Na drie jaar van ontwikkeling, zes maanden testen en in totaal 421 prototypes gebruikt tijdens de ontwikkeling van deze nieuwe duiker van Victorinox is niet alleen een echt goed uitziende nieuw horloge, het is ook een volledig gecertificeerd duiker in overeenstemming met de strenge NIHS 92-11 Zwitserse horloge-industrie normen, en in feite groter is dan de door deze normen criteria.



In totaal heeft de nieuwe INOX Professional Diver zijn onderworpen aan 130 testen speciaal ontwikkeld voor haar stevigheid en de functionaliteit te waarborgen. Deze anti-magnetisch model zorgt voor een maximale zichtbaarheid op een afstand van 25 cm afstand in de duisternis van de diepten van de oceaan.



Het kan duiken weerstaan ten minste 200 meter en is volledig bestand tegen thermische schokken, trillingen en condensatie. De schuine unidirectionele roterende bezel duikers - is een tijd besturingssysteem dat verplicht is op een duikhorloge - check out de massale 12u lichtgevende capsule.



Verdere specificaties omvatten: een 45mm roestvrij stalen behuizing, een saffier kristal met triple anti-reflectie behandeling, een Screwdown kroon en caseback en waterdicht tot 200 meter. De wijzerplaat is Indigo Blue, haar handen en uur markers zijn behandeld met een combinatie van blauw en groen SuperLuminova. Het vermogen komt van een Zwitsers Quartz kaliber.

bekijk meer Rolex horloges en Bell & Ross 46mm Model

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge