replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年12月6日星期二

Seiko 5 Sports FC Barcelona SRP303K1 - Een legendarische Stamboom voor zowel kijken en Club, A Review

Een van de vele manieren om het concept van de verantwoordelijkheid te leren is om een ​​spel waarbij een groep mensen iets kostbaars of kwetsbare (soms beide) te geven en te zien hoe ze dat punt voor een periode van tijd te spelen. Enkele van de bekende leren van games die veel mensen weten is met het gebruik van een ei.

In mijn geval, ik probeerde te bewijzen een punt met mijn tweede dochter op dit concept van verantwoordelijkheid en het item ik koos voor dit leven les is een mechanisch horloge. Het eerste dat in me opkwam is een Seiko 5. Het heeft alle het kenmerk van een uitstekende mechanische horloge voor een eerste timer en het is gebouwd om lang mee. Op dat moment (2012) werd dit specifieke model net gelanceerd. Sinds mijn dochter klein was toen, een canvas Noto-achtige band die standaard wordt geleverd was een goede start.




Dit horloge wordt aangedreven door de 4R36 beweging. Een 24 juweel beweging die dag en datum functies biedt. Het heeft een gangreserve van ongeveer 40 uur. Deze beweging kan ook worden Handwind geacht hacken mogelijkheden.

Venster / Datum zich op de 3 uur positie. Alle markers, met inbegrip van de Arabische cijfers plus de uur- en de minuut handen lumed met Seiko proprietary Lumibrite verf. Als voor de tweede hand, het is in het rood en alleen de driehoek aan het uiteinde wordt lumed.

Het logo van de FC Barcelona is geplaatst in de buurt van de 09:00 positie op de blauwe wijzerplaat.


Het horloge is een roestvrij stalen constructie en heeft een diameter van 39,5 mm als u de kroon uit te sluiten. De breedte lug is 20 mm en een dikte van 13 mm.

De wijzerplaat heeft een pin strip patroon dat herinnering aan de trui gedragen door de spelers. Op de slopped binnenwand van het horloge is een andere set van markers in minuten. De laatste 15 minuten wordt geel gekleurd om overuren te duiden (elk half 45 minuten - er zijn twee helften voor een full-time in een voetbalwedstrijd).


De functie dag kan in het Engels of Romeinse cijfers. Het horloge is ook water gewaardeerd op 100 m.

Het horloge wordt standaard geleverd met een NAVO-achtige band. Het is eigenlijk een mooie dikke doek met FC Barcelona teamkleuren.


Het horloge op mijn pols. Let op de extra gaten die aan de linkerzijde van de band zodanig om, door dochter te gebruiken op haar kleinere pols.


Kortom, een eenvoudige mechanische horloge met een aantal mooie prints op het te wijten aan de associatie met een Spaanse voetbalclub. Het is pedigree is legendarisch en ik verwacht dat dit horloge te blijven presteren jaar na jaar zonder enige klachten.
You might also like:
bekijk meer Rolex horloge en Bell & Ross 38mm Model

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge