replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年12月13日星期二

CUERVO y SOBRINOS Torpedo Pirata GMT

Door TLex Is dit niet een duiker (het is niet), is het bloedige goed zou moeten zijn met een naam als Torpedo Piraat! Iets anders vandaag, mensen; een nautische horloge in mijn twee favoriete legeringen - Titaan en Brons!

Eigenlijk hebben Titanium, Brons en geborsteld staal gecombineerd in een ingewikkeld modulair case ontwerp dat eerbetoon aan de nederige piraat.



De 45mm case is in de vorm van een kanon mond, terwijl de oren vertegenwoordigen de boeg van een schip plundering aan de Caribische Zee. De kroon, een subtiele ontwerp in de vorm van de wereld, terwijl de gesp echo's de boeg-design van de nokken.

Divers functies zijn onder meer: een saffier kristal met een anti-reflecterende coating aan beide zijden en een waterbestendigheid tot slechts 5ATM.



Het is een bekend feit dat de piraten over te steken meerdere tijdzones in hun lijn van het bedrijfsleven, zodat een GMT is de weg te gaan. Het is een goede baan dan dat de Cuervo y Sobrinos Torpedo Pirata (klinkt veel koeler met een Latijns-accent!) -bekijk meer horloges replica en Bell & Ross BR01-92

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge