replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年12月7日星期三

Bentley Continental GT Vernieuw de snelste op ijs rij-record met breitling hulp

Bentley Continental GT Vernieuw de snelste op ijs rij-record met breitling hulp
Zwitserse horlogefabrikant BREITLING BENTLEY en Britse autofabrikanten samenwerken voor bijna 10 jaar, heeft twee grote merken ondertekend samenwerking agreement.The nieuwe Breitling for Bentley chronograaf met revolutionaire uitstraling, een fusie van twee merken van uitstekende prestaties en nobele temperament in een soortgelijke kenmerken; terwijl de Bentley Continental-serie (Bentley Continental) modellen zullen gaan met een Breitling speciaal ontworpen dashboard klok.

De nieuwe Breitling for Bentley chronograaf met een reeks van referentieprijs: RMB76780

Net als de letter "B" als het merk logo vliegen, volgt de traditie van geavanceerde technologie, geavanceerde machines producten en eerste klas pleiten esthetische normen - BREITLING BENTLEY in 2002 en slaan de handen ineen om een ​​alliance.Breitling vormen voor Bentley chronograaf is BREITLING voor auto wereld, het doorvoeren van de Zwitserse officiële chronometer certificering (COSC) Breitling high performance beweging, overflow schoot de vaardigheid en elegante esthetiek fusion dazzing glorieuze, voor bewoning kenners en alle zeldzame en kostbare horloges portret van de personen.

De vier World Rally Championship winnaar Juhani - Toucan Kooning, het besturen van een gewijzigde Bentley Continental GTC supercar, in Noord-Europa aan de Baltische zee-ijs, op 330,7 km per uur ijs. Topsnelheid, zich met succes vernieuwd op 2007 rijden Bentley Continental GT naar de 322 kilometer per uur wereldrecord te creëren.

Omdat sinds 2002 alle Bentley Continental-serie auto, deze auto super sportwagen uitgerust met een Breitling ontwerp dashboard klok, volledig om te getuigen en record van 330,7 kilometer per uur, de snelheid van de geboorte van ice.While het creëren van deze legendarische plaat driver Juhani - Hom Kooning droeg ook een Breitling Bentley Supersports Light Body Limited Edition chronograaf.

Hoge kwaliteit fake Breitling Bentley horloges en navitimer horloges online, en hebben ook Panerai Luminor, Audemars Piguet Royal Oak Offshore, Tag Heuer Carrera met gratis verzending!
bekijk meer rolex replica en Bell & Ross

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge